Voor een glimlach

Wij zullen je verrassing met net zo veel liefde als jij maken. Daarom geven we je 100% tevredenheidsgarantie: wij garanderen een glimlach bij de ontvanger én bij jou.

Altijd uniek & persoonlijk

Met je eigen tekst en foto's wordt jouw verrassing er één uit duizenden. Ook vind je bij Greetz verrassingen die je nergens anders vindt. Zo hebben we een grote collectie exclusieve kaartontwerpen, stellen we onze eigen boeketten samen en hebben we bijzondere fotoproducten. Alles om het op jouw manier te kunnen zeggen.

7 Dagen per week bezorgd
Vandaag verrassen

Zeg het op jouw manier met Greetz. Dat betekent ook dat je zelf kunt kiezen wanneer. Wist je bijvoorbeeld al dat we ook op zondag en zelfs vandaag nog kunnen bezorgen?

Sparen voor korting met MyGreetz

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is misschien wel de leukste omdat je van verrassen natuurlijk nooit genoeg krijgt. Maar wat dacht je van jouw eigen fotoalbum en kalender? Alle voordelen van jouw account maken het nog makkelijker om ook onderweg iemand blij te kunnen maken. Alle voordelen van MyGreetz op een rijtje:

Foto album met eigen foto's
Favoriete & bewaarde producten
Stampz sparen voor korting
Je eigen kalender
Je eigen adresboek

Blijf op de hoogte!