HOE MAAK JE EEN KAART

Kerstkaarten maken en versturen in 2017

Kerstkaarten maken en versturen is wat ons betreft één van de leukste kersttradities. Een mooie kaart kan iedereen de kerstkriebels bezorgen en is daarmee echt iets wat bij kerst hoort! Wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een zelf gemaakte en originele kerstkaart met daarin een persoonlijke kerstgroet? Bij Greetz kan je in een aantal gemakkelijke stappen je kerstkaart online maken, bestellen en direct laten versturen. Helemaal leuk is dat je bij Greetz de envelop gratis krijgt. Vandaag voor 21:00 uur besteld, is morgen bezorgd!

Kerstkaarten maken met foto’s

Wil je tijdens kerstmis 2017 shinen met jezelf gemaakte kerstkaart? Dan is de kaart met foto’s de ultieme kerstkaart om te maken. Verzamel de leukste, grappigste en mooiste foto’s voor op de kerstkaart en ga aan de slag. In een aantal gemakkelijke stappen is de kerstkaart met foto’s gemaakt en kunnen de kaarten verstuurt worden. Nu is het tijd om achterover te hangen en te wachten op de complimentjes via WhatsApp, Facebook of ouderwets via een belletje ;) Fijne kerstdagen!

Ontwerp zelf online leuke kerstkaart

Of je nu op zoek bent naar een hippe, grappige of klassieke kerstkaart, bij Greetz heb je een ruime keuze uit kerstkaarten. Wil je dit jaar je familie, vrienden en buren echt verrassen?! Dan kan je jouw kaart digitaal helemaal zelf ontwerpen met je mooiste foto’s, persoonlijke teksten en kerststickers van Greetz. Wil je toch liever zelf een persoonlijke tekst in de kerstkaarten schrijven, dan kan je de kerstkaarten in een pakketje naar jezelf versturen. Op zoek naar leuke kerstteksten? Neem dat een kijkje op onze kerstteksten pagina en laat je inspireren!

Blijf op de hoogte!